Of het nou gaat om herontwikkeling van gebieden, woningen, hotels, multifunctionele kantoren of een combinatie daarvan; een plek dient te leven. Ons team kenmerkt zich door energie en creativiteit en een open blik gericht op kansen. We ontdekken en nemen initiatief door eigen projecten te ontwikkelen. Wát we ook doen, het draait bij ons niet alleen om functionaliteit. Het gaat om durven kiezen voor schoonheid in architectuur, om groots denken en het bestaande met nieuwe ogen zien.

COD kenmerkt zich door
energie en creativiteit

Scroll to

Na haar studie Bouwkunde aan de TU Eindhoven, is Elise negen jaar werkzaam geweest bij Syntrus Achmea Real Estate & Finance als transactiemanager / projectontwikkelaar.
Per oktober 2018 heeft zij de overstap gemaakt naar COD als projectontwikkelaar.

Elise van Pieterson

Real Estate Developer +31 6 10 55 46 90

Frank is van september 2007 tot april 2018 werkzaam geweest als vastgoedadvocaat, laatstelijk bij NautaDutilh in Amsterdam. In mei 2018 maakte hij de overstap naar COD als projectontwikkelaar en legal counsel.

Frank Spraakman

Real Estate Developer
& Legal Counsel
+31 6 30 27 88 30

Gert-Wim is 20 jaar actief in de vastgoedsector en heeft de dagelijkse leiding bij COD. “Projecten realiseren die er toe doen. Met lef, passie, creativiteit én gevoel voor schoonheid. Plekken creëren die eerder niet bestonden en waar men graag wil wonen, werken en verblijven.”

Gert-Wim Bos

Director +31 6 10 93 33 64

Na zijn studie Bouwkunde aan de TU Delft heeft Jelle de Groot bij Heijmans ervaring op gedaan in het gehele bouw- en ontwikkelproces. Met een focus op architectuur en kwaliteit tot in de uitvoeringsfase richt hij zich op (her)ontwikkelingsprojecten binnen COD.

Jelle de Groot

Real Estate Developer +31 6 15 49 71 84

‘Projectontwikkelaars hebben de verantwoordelijkheid om blijvende waarde toe te voegen.’ Kansen zien op verrassende plekken, een doordacht ontwerp, een creatieve uitvoering en dat gebaseerd op solide financiële beslissingen; dat doet COD.

Jos Luth

Project Manager +31 6 46 61 82 13

Ondanks het sterke track-record staat COD open voor nieuwe ideeën, werkwijzen en partners. Nooit 100% garantie voor de toekomst en daarvan zijn we ons bewust, bij elk project vanaf het eerste begin. Dit maakt elk proces scherp en creatief. Dat vind ik een sterk kenmerk van COD!

Randy van den Broek

Real Estate Developer M. +31 6 83 21 28 48

Ferdi studeerde af aan de TU Delft op een prefab transformatieconcept om leegstaande kantoren efficiënt her te bestemmen naar woningen. Dit vormde de basis voor zijn drive voor projectontwikkeling; creatief, financieel en technisch werken aan bouwopgaves van de toekomst.

Ferdi Koornneef

Real Estate Developer +31 6 41 49 13 80

Marieke (1985) is de office manager van COD. Voordat Marieke het team kwam versterken werkte zij als financieel adviseur. Bij COD is Marieke verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van operationele zaken.

Marieke Korenjak

Office Manager +31 6 19 33 36 00

Bas van Veggel (1978) is managing partner bij Timeless Investments. Family office van de familie van Veggel. Als co-founder en actieve aandeelhouder van COD ligt zijn focus op vastgoedontwikkeling, acquisitie en creatie. Bas stond ook aan de basis van het ontstaan van B. Amsterdam.

Bas van Veggel

Partner

De eerste 8 jaar van zijn loopbaan werkte hij bij BK Ingenieurs waar hij een brede ervaring in diverse technische disciplines heeft opgedaan. In 2004 maakte Enno de overstap naar Borghese Real Estate als directeur. Sinds 2013 is Enno tevens betrokken bij de dagelijkse leiding van COD.

Enno Otten

Director +31 6 46 14 46 93

“Onze opdrachtgevers blij maken met mooie, functionele en duurzame gebouwen. Dat is wat ons drijft”. Eind 2013 is hij mede aandeelhouder van COD en nauw betrokken bij de dagelijkse gang van zaken. Winno heeft door de jaren heen brede ervaring opgebouwd in de vastgoedsector.

Winno Pleijsier

Partner
WordPress Video Lightbox Plugin