COD bestaat dit jaar 10 jaar. Om dit tweede lustrum te vieren nemen wij je graag mee langs een aantal van onze mooiste en bijzondere ontwikkelingen. Projecten waarbij wij hebben laten zien dat ons pionieren zich in allerlei vormen laat zien. Van een gewaagd ontwerp tot aan het gebruik van prachtige duurzame materialen.

Wij nemen je mee terug in de tijd.

2019
COD Roadshow 2019
Episode #10/10

Bas Van Veggel, Winno Pleijsier, Gert-Wim Bos, Enno Otten en Kees van der Linde nemen je mee over de ‘boulevard of broken dreams’ in het nieuwe COD kantoor in het nhow Amsterdam RAI. In deze laatste aflevering van de COD Roadshow kijken zij terug naar projecten die in de afgelopen tien jaar helaas nooit tot een realisatie zijn gekomen. Maar vooral proosten zij op alle projecten van de afgelopen tien jaar die succesvol zijn gerealiseerd én op alle projecten die nog komen gaan.

2018
COD Roadshow 2018
Episode #9/10

Elise van Pieterson en Jan Stoop pakken de fiets voor een middagje ‘shoppen’ in de Megastores van Den Haag en vertellen hier de herontwikkelingsplannen.

Tim Luijt neemt je vervolgens mee naar de achtertuin van COD, #kopzuidas in Amsterdam. COD ontwikkelt daar momenteel The Newton en heeft daar de afgelopen jaren vijf gebouwen ontwikkeld, waaronder Motel One, RIV//, nhow Amsterdam Rai en SUD.

2017
COD Roadshow 2017
Episode #8/10

Ga je weer mee? Vandaag pakken Ferdi Koornneef en Enno Otten de fiets (of toch de auto?) naar het Maanplein in Den Haag waar zij van Willem-Joost de Vries een update krijgen over de ontwikkeling en laatste fase van dit project. Daarna vertelt Tamara Smit (gemeente Amsterdam) over de uitdagingen van het project SPOT.2016
COD Roadshow 2016
Episode #7/10

Vandaag fietsen Ferdi en Jelle naar Haarlem om samen met Rik Bakker het project De Meester te bezoeken. Daarna fietsen ze door naar de Zuidas om het project SUD te bezoeken, waar Jan-Peter Wingender ons alle ins- en outs vertelt.

2015
COD Roadshow 2015
Episode #6/10


Vandaag fietsen we langs nhow Amsterdam RAI en bezoeken we samen met Reinier de Graaf het iconische hotel. Daarna zien we Martijn Schenk die ons meer vertelt over het project RIV// Amsterdam.

Onze Roadshow gaat over 2 weken verder met Rik Bakker en Jan-Peter Winhov.

2014
COD Roadshow 2014
Episode #5/10

We starten het nieuwe jaar met een bezoek aan de Werf in Amsterdam-Noord met Johan Verweij, Jos Luth en Gert-Wim Bos. Daarna zien we langs de Nieuwe Maas een Walk&Talk van Pieter Bas Koevermans en Randy van den Broek over het project De Nieuwe Boompjes in Rotterdam.

Over 2 weken zien we Reinier de Graaf en Marijn Schenk in onze Roadshow door 2015.

2013

COD Roadshow 2013
Episode #4/10

This episode is dedicated to Wiechert Schenk.

We bezoeken het project HOF met Roberto Meyer, Randy van den Broek en Ferdi Koornneef en daarna zien we Het Generator Hotel samen met Eric Priester.

2012

COD Roadshow 2012
Episode #3/10

Vandaag gaan we langs Prins en Keizer met Reinoud Plantenga, Enno Otten en Winno Pleijsier. Daarna zien we Marco Ouwehand die ons meer vertelt over COD en de ontwikkeling Martha Flora.

2011

COD Roadshow 2011
Episode #2/10

Op bezoek bij 5 Keizers te Amsterdam met Diederik Dam, Enno Otten en Gert-Wim Bos en daarna door naar Motel One Group Amsterdam met Joris Deur.

Over 2 weken gaat onze roadshow verder in 2012 met Reinoud Plantenga en Marco Ouwehand.

2010

COD Roadshow 2010
Episode #1/10

Op bezoek bij B. Amsterdam met Ricardo Van Loenen, Bas Van Veggel en Gert-Wim Bos en daarna door naar Maanplein met Randy van den Broek.


WordPress Video Lightbox Plugin