COD LEVERT MARTHA FLORA HUIS OP

november 2013
November 2013 – COD heeft op 1 november het Martha Flora Huis in Den Haag opgeleverd. Bronovo Martha Flora huurt het gebouw voor een periode van 15 jaar van de nieuwe eigenaar Annexum. Annexum heeft hiervoor haar zesde zorgfonds opgericht: Zorgveste De Residentie.


Het statige pand aan de Badhuisweg 165 is volledig gerenoveerd tot 28 wooneenheden voor mensen met een zware dementie. Huurder Bronovo Martha Flora is gespecialiseerd in verpleeghuizen voor ouderen met dementie, in hun laatste levensfase. In het huis is het individu uitgangspunt, waaromheen de zorg, het wonen en de sfeer specifiek afgestemd worden. De stichting Bronovo-Nebo is voor deze locatie een strategische samenwerking met Martha Flora aangegaan.


Met deze herontwikkeling wordt structurele leegstand weggewerkt. Het Martha Flora woonconcept sluit goed aan bij de statige uitstraling van de buurt, gelegen aan de rand van de Scheveningse Bosjes. COD heeft het gebouw verduurzaamd, zodat het gebouw aansluit bij de hedendaagse eisen van de huurder en de belegger. Met deze herontwikkeling is het gebouw weer klaar voor een nieuwe levenscyclus. Dit alles geheel volgens de visie van COD op binnenstedelijke herontwikkelingen.

WordPress Video Lightbox Plugin