COD LEVERT OP AAN OC&C

november 2015
November 2015 – COD levert op aan OC&C Strategy Consultants in De Nieuwe Boompjes Rotterdam.

Op 15 oktober heeft burgemeester Aboutaleb de officiële opening verzorgd van het nieuwe kantoor van OC&C Strategy Consultants, een internationaal adviesbureau dat het topmanagement van grote organisaties adviseert over strategische vraagstukken. Het kantoor van 2.000 m2 bevindt zich op de twee bovenste verdiepingen van het monumentale gebouw en heeft vanaf de ruime dakterrassen adembenemende uitzichten over de stad Rotterdam en de Nieuwe Maas.

Het interieur is ontworpen door Fokkema en Partners en is een elegant evenwicht tussen een moderne, comfortabele en industriële uitstraling.

Op 11 september heeft COD de vierde en vijfde verdieping aan OC&C opgeleverd en op dat moment werd het monumentale bankgebouw uit 1955 voor het eerst sinds 12 jaar weer in gebruik genomen. Met deze risicovolle herontwikkeling blaast COD het gebouw van ca. 9.000 m2 weer nieuw leven in. Het zal weer voldoen aan de hedendaagse eisen voor huurders hetgeen past in de filosofie van COD om gebouwen weer ‘future proof’ te maken.

Voor de 1e , 2e en 3e verdieping is COD in verregaande onderhandeling met potentiele huurders, waarmee structurele leegstand in het centrum van Rotterdam middels transformatie wordt weggewerkt. Binnen afzienbare tijd wordt de beleggingsmarkt benaderd.

Jones Lang LaSalle adviseerde verhuurder bij deze transactie. Colliers International begeleidde OC&C bij deze transactie.

Herontwikkelingsspecialist COD heeft diverse in het oog springende projecten opgeleverd en in ontwikkeling. Zo zijn recent het 320 kamer tellende Motel One hotel aan de Zuidas opgeleverd en wordt in december 2015 hotel Generator met 168 kamers in het Amsterdamse Oosterpark voltooid. Binnenkort starten de bouwwerkzaamheden voor studentenwoningen en startersappartementen voor Nautique Living in Amsterdam Noord en koop- en huurappartementen voor het project RIV// aan de Zuidas. Verder is de ontwikkeling gestart van het Amsterdamse Prinsengrachtziekenhuis en het iconische Amsterdam Rai hotel, nhow on air.

WordPress Video Lightbox Plugin