Controller Legal and Finance bij vastgoedontwikkelaar COD

juni 2020

Controller Legal and Finance

Uitdagende rol bij de meest creatieve ontwikkelaar van Nederland

Minimaal 3 jaar werkervaring

Wij zoeken:

Een ervaren Controller Legal and Finance met eigen initiatief, creativiteit en doorzettingsvermogen om samen met ons de projecten tot een succes te maken. Je hebt een afgeronde financieel-juridische opleiding op minimaal HBO-niveau.  Je hebt minimaal 3 jaar aantoonbare relevante werkervaring bij voorkeur in de vastgoedsector.  

Je beschikt over de volgende competenties: Je bent een enthousiaste en gedreven teamplayer, resultaatgericht en punctueel. Je beschikt over analytisch vermogen. Dit alles combineer je met een flexibele, leergierige en actieve werkhouding. Je bent een goede communicator en je beheerst de Engelse taal goed, zowel mondeling als schriftelijk.

Functieprofiel:

Als Controller Legal and Finance bij COD krijg je de mogelijkheid om invulling te geven aan ambities en om een steile leercurve te ontwikkelen. Je rapporteert rechtstreeks aan de directie.

Jouw takenpakket omvat de volgende werkzaamheden:

  • (Lichtere) juridische geschillen COD en Borghese Real Estate beoordelen en afhandelen.
  • Opstellen samenwerkingsovereenkomsten en leningsovereenkomsten.
  • Aanlevering gegevens Bibob procedures en VOG’s.
  • Begeleiding oprichting nieuwe vennootschappen inclusief openen bankrekeningen en ontbinding vennootschappen. 
  • Inventariseren/beoordelen huurcontracten bij DD-trajecten bij de acquisitie van nieuwe projecten.
  • Koop-/aannemingsovereenkomsten particuliere kopers bij verkoop woningen.
  • Opstellen arbeidsovereenkomsten en begeleiden arbeidsrechtelijke zaken, waaronder begeleiding van werknemers in geval van ziekteverlof.
  • Kostenbewaking projecten COD Real Estate
  • Begeleiding van contacten met de Belastingdienst – Overige juridische vragen in de breedste zin van het woord. Hierbij stem je tevens af met externe juristen.

Je tijdsbesteding wordt verdeeld in circa 3 dagen voor COD en 2 dagen voor Borghese.

Bedrijfsprofiel COD:

COD is een vastgoed ontwikkelaar gevestigd in Amsterdam. Een sterke financiële achtergrond en een succesvolle track record worden gecombineerd met een moderne aanpak door een jong en creatief ontwikkelingsteam. We streven ernaar uitdagingen en complexe vraagstukken in vastgoed op te lossen door het (her)ontwikkelen van gebouwen waar mensen graag wonen, werken, winkelen en samenkomen. COD behoort tot de top van de Nederlandse projectontwikkelaars. We hebben een compacte organisatie met een informele en prestatiegerichte bedrijfscultuur.

Wij bieden:

Een uitdagende en afwisselende fulltime functie binnen een jonge, creatieve, ambitieuze en dynamische werkomgeving. Wij hebben een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket, passend bij je ervaring, met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Contact:

Wil je meer informatie, dan kunt je terecht bij Gert-Wim Bos, Director COD of Kees van de Linde Financial Director COD,  telefoon (020) 262 12 12. Maar je kunt ook direct solliciteren. Stuur ons je motivatie, vergezeld van CV, naar directie@cod.nl ter attentie van de heer G.W. Bos en K. v.d. Linde.  

Juni 2020

Deze vacature is vervuld
Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures.

WordPress Video Lightbox Plugin