Gert-Wim Bos kondigt vertrek bij COD aan.

juni 2022

Gert-Wim Bos, directeur van COD, heeft besloten COD te verlaten. Gert-Wim Bos was sinds de oprichting in 2010 actief voor COD en sinds 2013 als directeur-bestuurder verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding.

Gert-Wim Bos: “Na 12,5 jaar voelt dit voor mij als een natuurlijk moment om het bedrijf te verlaten. Ik heb de afgelopen 9 jaar leiding mogen geven aan een fantastisch professioneel en creatief team. Ik ben nu toe aan een nieuwe stap.
Ik heb met ontzettend veel plezier en passie gewerkt bij COD en grote dank gaat uit naar de aandeelhouderfamilies Van Veggel en Pleijsier, en in het bijzonder Bas en Winno, voor het gestelde vertrouwen in mij.
Met trots kijk ik naar het team dat er nu staat, de groei die is doorgemaakt en de prestaties die we met elkaar geleverd hebben. Ik wens COD alle succes voor de toekomst.”

Bas van Veggel en Winno Pleijsier wensen Gert-Wim een mooie toekomst en bedanken hem zeer voor de mooie en succesvolle tijd samen. De dagelijkse leiding binnen COD zal gevoerd gaan worden door Enno Otten, Kees van der Linde en Randy van den Broek.

WordPress Video Lightbox Plugin