Pionier gezocht | Vacature Office Manager

december 2019

 

Office Manager bij vastgoedontwikkelaar COD
Uitdagende rol bij de meest creatieve ontwikkelaar van Nederland (32 – 40 uur per week)

 

Wij zoeken:
Een ervaren Office Manager met een hands on mentaliteit, je hebt aantoonbaar relevante werkervaring opgedaan. Ervaring in het vastgoed is een pré. Je beschikt over de volgende competenties: je bent enthousiast en gedreven, je toont eigen initiatief, creativiteit en hebt affiniteit met marketing. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed, zowel mondeling als schriftelijk en kunt goed werken met Office 365.

 

Functieprofiel:
Als Office Manager ben jij de spin in het web van COD, het aanspreek punt intern en extern en je hebt een groot scala aan werkzaamheden zoals:

– Ontvangst relaties op kantoor
– Afhandelen van inkomende en uitgaande communicatie (telefoon, mail, post)
– Beheren van de agenda’s van het team en directie
– Up to date houden van de website + LinkedIn
– Het plannen en organiseren van events en buitenlandreizen
– Lichte financiële administratie
– Beheer voorraad van het kantoor

 

Bedrijfsprofiel COD:
COD is een vastgoed ontwikkelaar gevestigd in Amsterdam. Een sterke financiële achtergrond en een succesvolle trackrecord worden gecombineerd met een moderne aanpak door een jong en creatief ontwikkelingsteam. We streven ernaar uitdagingen en complexe vraagstukken in vastgoed op te lossen door het (her)ontwikkelen van gebouwen waar mensen graag wonen, werken, winkelen en samenkomen. COD behoort tot de top van de Nederlandse projectontwikkelaars. We hebben een compacte organisatie met een informele en prestatiegerichte bedrijfscultuur.

 

Wij bieden:
Een afwisselende functie binnen een jonge, creatieve, ambitieuze en dynamische werkomgeving. Wij hebben een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket, passend bij je ervaring, met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Contact:
Wil je meer informatie, dan kunt je terecht bij Gert-Wim Bos, Directeur COD, telefoon (020) 262 12 12. Maar je kunt ook direct solliciteren. Stuur ons je motivatie, vergezeld van CV, naar directie@cod.nl ter attentie van de heer G.W. Bos.


December 2019

 

Download het profiel hier.

WordPress Video Lightbox Plugin