Pionier gezocht | Vacature Projectontwikkelaar

december 2019


Projectontwikkelaar bij vastgoedontwikkelaar COD
Uitdagende rol bij de meest creatieve ontwikkelaar van Nederland 2 tot 5 jaar werkervaring

Wij zoeken:
Een ervaren projectontwikkelaar met eigen initiatief, creativiteit en doorzettingsvermogen om met samen met ons de projecten tot een succes te maken. Je hebt een afgeronde HBO/WO-opleiding met een bouwkundige of vastgoedgerelateerde richting. Je hebt 2 tot 5 jaar aantoonbaar relevante werkervaring opgedaan bij een vastgoedorganisatie, bij voorkeur bij een ontwikkelaar.

Je beschikt over de volgende competenties: je bent enthousiast en gedreven, resultaatgericht, je beschikt over analytisch vermogen, je hebt commerciële kwaliteiten en je bent klantgericht. Je hebt affiniteit met diverse aspecten rondom ruimtelijke ontwikkeling, waaronder kennis van (bouw)regelgeving. Je hebt ervaring in zowel commercieel vastgoed als in de woningbouw. Dit alles combineer je met een flexibele, leergierige en actieve werkhouding.

Je bent een uitstekende communicator en je beheerst de Engelse taal goed, zowel mondeling als schriftelijk. Beheersing van de Duitse taal is een pré.

Functieprofiel:
Als  projectontwikkelaar ben je zelfstandig verantwoordelijk voor de ontwikkeling van je projecten  in de breedste zin van het woord. Tevens begeleid je acquisities, haalbaarheidsonderzoeken en marktanalyses. Je verzorgt presentaties en doet verslaglegging van jouw projecten.

Bij COD krijg je de mogelijkheid om invulling te geven aan ambities en om een steile leercurve te ontwikkelen. Je rapporteert direct aan de directie.

Bedrijfsprofiel COD:
COD is een vastgoed ontwikkelaar gevestigd in Amsterdam. Een sterke financiële achtergrond en een succesvolle track record worden gecombineerd met een moderne aanpak door een jong en creatief ontwikkelingsteam. We streven ernaar uitdagingen en complexe vraagstukken in vastgoed op te lossen door het (her)ontwikkelen van gebouwen waar mensen graag wonen, werken, winkelen en samenkomen. COD behoort tot de top van de Nederlandse projectontwikkelaars. We hebben een compacte organisatie met een informele en prestatiegerichte bedrijfscultuur.

Wij bieden:
Een uitdagende en afwisselende fulltime functie binnen een jonge, creatieve, ambitieuze en dynamische werkomgeving. Wij hebben een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket, passend bij je ervaring, met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

December 2019

Download het profiel hier.

Deze vacature is vervuld
Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures.

WordPress Video Lightbox Plugin