The Newton

Amsterdam

In de bijzonder aantrekkelijke Kop Zuidas ontwikkelt COD ‘The Newton’. Hier wordt modern stedelijk wonen gecombineerd met groen en bereikbaarheid. The Newton staat voor ‘licht’. De driehoekige vorm van het gebouw laat zoveel mogelijk zonlicht toe in de 101 appartementen, die rondom de groene binnentuin zijn gepositioneerd om te kunnen genieten van de natuur midden in Amsterdam. The Newton is ontworpen door Diederendirrix architecten en is in totaal 12.000 m2 bruto vloeroppervlakte.

slidedown

Light up your life

Details

  • 9.000 m2 BVO wonen
  • 101 appartementen
  • 175 m2 BVO commerciële ruimte
  • Ondergrondse parkeergarage met 55 parkeerplekken
  • Verwacht start bouw Q1 2021

De Newton heeft zijn eigen groenblijvend dakterras vol met planten en bomen, zorgvuldig ontworpen door Felixx Landschapsarchitecten en Planners. Grote plantenbakken op de verschillende terrassen zorgen voor een groen uitzicht vanuit de appartementen. Zo genieten de bewoners van de natuur midden in de stad. De hoge plafonds van 2,9 meter en de ranke, bijna kamerhoge kozijnen garanderen een prachtig uitzicht en zorgen voor mooi daglicht binnen in de appartementen.

Kop Zuidas is een unieke locatie binnen Amsterdam: gezellige winkels en restaurant om de hoek in de rivierenbuurt, de nabijgelegen Amstel en Amstelpark binnen handbereik en uitstekende bereikbaarheid voor zowel fiets, openbaar vervoer en auto. De 101 moderne en energie zuinige appartementen variëren van circa 46 tot 110 m2. De driehoekige vorm creëert een unieke en herkenbare commerciële ruimte van 175 m2 op de begane grond aan het Hogelandplein. Omgeven door stad en groen, combineert The Newton de essenties van hedendaags wonen.

partners

  • Diederendirrix
  • Felixx Landscape Architects & Planners
  • LBP Sight
  • Van der Vorm Engineering
  • Idea ontwerp
WordPress Video Lightbox Plugin