Vacature projectontwikkelaar bij COD

februari 2021

Vacature projectontwikkelaar bij COD

Uitdagende rol bij de meest creatieve ontwikkelaar van Nederland

2 tot 5 jaar werkervaring

Wij zoeken:

Een  ervaren projectontwikkelaar met eigen initiatief, creativiteit en doorzettingsvermogen om met samen met ons de projecten tot een succes te maken. Je hebt een afgeronde HBO/WO-opleiding met een bouwkundige of vastgoedgerelateerde richting.  Je hebt 2 tot 5 jaar aantoonbaar relevante werkervaring opgedaan bij een vastgoedorganisatie, bij voorkeur bij een ontwikkelaar.  

Je beschikt over de volgende competenties: je bent enthousiast en gedreven, resultaatgericht, je beschikt over analytisch vermogen, je hebt commerciƫle kwaliteiten en je bent klantgericht. Je hebt affiniteit met diverse aspecten rondom ruimtelijke ontwikkeling, waaronder kennis van (bouw)regelgeving. Je hebt ervaring in zowel commercieel vastgoed als in de woningbouw. Dit alles combineer je met een flexibele, leergierige en actieve werkhouding. COD is in toenemende mate actief in grootschalige (complexe) gebiedsontwikkelingen. Kennis van en interesse in bestuurlijke processen is hierbij onontbeerlijk.

Je bent een uitstekende communicator en je beheerst de Engelse taal goed, zowel mondeling als schriftelijk.

Functieprofiel:

Als  projectontwikkelaar ben je zelfstandig verantwoordelijk voor de ontwikkeling van je projecten in de breedste zin van het woord. Tevens begeleid  je acquisities, haalbaarheidsonderzoeken en marktanalyses.
Je verzorgt presentaties en doet verslaglegging van jouw projecten.

Bij COD krijg je de mogelijkheid om invulling te geven aan ambities en om een steile leercurve te ontwikkelen. Je rapporteert direct aan de directie.

Bedrijfsprofiel COD:

COD is een vastgoedontwikkelaar gevestigd in Amsterdam. Een sterke financiƫle achtergrond en een succesvolle track record worden gecombineerd met een moderne aanpak door een jong en creatief ontwikkelingsteam. We streven ernaar uitdagingen en complexe vraagstukken in vastgoed op te lossen door het (her)ontwikkelen van gebouwen waar mensen graag wonen, werken, winkelen en samenkomen. COD behoort tot de top van de Nederlandse projectontwikkelaars.
We hebben een compacte organisatie met een informele en prestatiegerichte bedrijfscultuur. Pionieren en innoveren zit in ons DNA en om dat te onderstrepen hebben we recent het innovatieplatform BRIGHT by COD opgericht.

Wij bieden:

Een uitdagende en afwisselende fulltime functie binnen een jonge, creatieve, ambitieuze en dynamische werkomgeving. Dat alles in een fantastisch nieuw en goed bereikbaar kantoor. Wij hebben een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket, passend bij je ervaring,
met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Februari 2021

Deze vacature is vervuld

WordPress Video Lightbox Plugin