COD kenmerkt zich door
energie en creativiteit

Scroll to

Henry is per 1 januari 2022 in dienst gekomen. Na zijn studie Bedrijfseconomie te Zwolle is hij enkele jaren actief geweest als financial in de autobranche om vervolgens 16 jaar bij een internationaal en beursgenoteerd bedrijf werkzaam te zijn geweest in diverse financiële functies. Nu dus werkzaam bij COD als Controller om o.a. de projectontwikkelaars op financieel gebied te ondersteunen bij projecten en verantwoordelijk voor de overige, bijkomende financiële zaken.

Henry Heutink

Controller +31 6 30 90 82 95

Tessa is na haar opleiding marketing & communicatie in Amsterdam als officemanager bij COD begonnen. Het is haar verantwoordelijkheid om veel organisatorische werkzaamheden op te pakken zoals agendabeheer en het afhandelen van inkomende en uitgaande communicatie. Ze zorgt voor de dagelijkse orde op kantoor.

Tessa van Wettum

Officemanager +31 6 26 10 67 55

Matthijs den Teuling (1980) is per 2 januari 2023 in dienst gekomen. Hij heeft na zijn studie Bouwtechnische Bedrijfskunde in Tilburg een brede ervaring opgedaan in de bouw en projectontwikkeling in binnen- en buitenland bij bedrijven als BAM en Vastint Hospitality. Hij is nu de spil in de realisatie van de projecten bij COD.

“Ik krijg energie van het werken aan toonaangevende projecten waarbij ik impact kan maken door mijn bouwtechnische kennis en ervaring vanaf het begin toe te voegen.”

Matthijs den Teuling

Manager Techniek & Realisatie +31 6 50 65 69 24

‘Projectontwikkelaars hebben de verantwoordelijkheid om blijvende waarde toe te voegen.’ Kansen zien op verrassende plekken, een doordacht ontwerp, een creatieve uitvoering en dat gebaseerd op solide financiële beslissingen; dat doet COD.

Jos Luth

Project Manager +31 6 46 61 82 13

Mike is na zijn master Commercial & Company Law aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, zijn juridische carrière gestart bij een zakelijke dienstverlener gericht op de vastgoed sector. Daar zijn interesse in deze sector bleef groeien, heeft hij in december 2020 de overstap gemaakt naar COD, waar hij het gehele team in zijn rol als Legal Counsel ondersteunt bij een scala aan juridische kwesties waar een projectontwikkelaar dagelijks mee te maken krijgt.

MIKE MARSHALL

Legal Counsel & Controller +31 6 82 25 90 50

Tim is na zijn studie Management in the Built Environment aan de TU Delft bij COD begonnen. Naast de creatieve en ondernemende uitdagingen van project ontwikkeling, heeft Tim de missie om nieuwe innovaties in de projecten van COD te integreren.

Tim Luijt

Real Estate Developer +31 6 10 23 08 53

Na haar studie Bouwkunde aan de TU Eindhoven, is Elise negen jaar werkzaam geweest bij Syntrus Achmea Real Estate & Finance als transactiemanager / projectontwikkelaar.
Per oktober 2018 heeft zij de overstap gemaakt naar COD als projectontwikkelaar.

Elise van Pieterson

Real Estate Developer +31 6 10 55 46 90

Ferdi studeerde af aan de TU Delft op een prefab transformatieconcept om leegstaande kantoren efficiënt her te bestemmen naar woningen. Dit vormde de basis voor zijn drive voor projectontwikkeling; creatief, financieel en technisch werken aan bouwopgaves van de toekomst.

Ferdi Koornneef

Real Estate Developer +31 6 41 49 13 80

Jan is per april 2020 in dienst getreden als projectontwikkelaar bij COD. 'De stad is altijd in beweging. De druk op steden neemt toe en zet ons voor grote maatschappelijke uitdagingen. Daar ligt voor mij een belangrijke rol als projectontwikkelaar.' Voor Jan starte bij COD heeft Jan 4,5 jaar als ontwikkelaar bij SENS real estate gewerkt en studeerde Bouwkunde en Real estate & Housing aan de TU Delft.

Jan Stoop

Projectontwikkelaar +31 6 23 05 16 51

Nicky is per juli 2021 in dienst getreden als projectontwikkelaar bij COD. Na haar studies Bouwkunde en Real Estate & Housing aan de TU Delft heeft Nicky 4,5 jaar gewerkt als adviserend vastgoedontwikkelaar en projectmanager bij Res & Smit.

Nicky Sargentini

Real Estate Developer +31 6 30 11 26 40

Ashley heeft na haar studie Media Entertainment Management 11 jaar werkervaring opgedaan als project manager en office manager. Ze is het spin in het web en ondersteunt het COD team waarbij nodig is.

Ashley Hennink

Office Manager +31 20 2 62 12 12

“Onze opdrachtgevers blij maken met mooie, functionele en duurzame gebouwen. Dat is wat ons drijft”. Eind 2013 is hij mede aandeelhouder van COD en nauw betrokken bij de dagelijkse gang van zaken. Winno heeft door de jaren heen brede ervaring opgebouwd in de vastgoedsector.

Winno Pleijsier

Partner

Kees heeft in de jaren een brede ervaring opgedaan op het gebied van het structureren en financieren van vastgoedtransacties. Eerst bij Borghese Real Estate en sinds 2013 ook bij COD.

Kees van der Linde

Director Legal and Finance +31 (0)6 53 10 11 00

De eerste 8 jaar van zijn loopbaan werkte hij bij BK Ingenieurs waar hij een brede ervaring in diverse technische disciplines heeft opgedaan. In 2004 maakte Enno de overstap naar Borghese Real Estate als directeur. Sinds 2013 heeft Enno daarnaast de dagelijkse leiding bij COD.

Enno Otten

Director +31 6 46 14 46 93

Ondanks het sterke track-record staat COD open voor nieuwe ideeën, werkwijzen en partners. Nooit 100% garantie voor de toekomst en daarvan zijn we ons bewust, bij elk project vanaf het eerste begin. Dit maakt elk proces scherp en creatief. Dat vind ik een sterk kenmerk van COD!

Randy van den Broek

Director Development M. +31 6 83 21 28 48

Bas van Veggel (1978) is managing partner bij Timeless Investments. Family office van de familie van Veggel. Als co-founder en actieve aandeelhouder van COD ligt zijn focus op vastgoedontwikkeling, acquisitie en creatie. Bas stond ook aan de basis van het ontstaan van B. Amsterdam.

Bas van Veggel

Partner

NEEM EEN KIJKJE OP ONS KANTOOR

WordPress Video Lightbox Plugin