UNIBARGE IN DE BOOMPJES

oktober 2016

Oktober 2016 – UniBarge zal vanaf 1 november haar kantoor vestigen op de 3e verdieping van het monumentale gebouw aan De Boompjes 250 te Rotterdam.Met deze transactie is ruim 6.000 m2 verhuurd en is er alleen nog ruimte beschikbaar op de begane grond en ca 600 m2 op de 3e verdieping. Andere huurders zijn OC&C Strategy Consultants, de Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs (VNAB), EY (Ernst&Young) en KAAN Architecten. Het totale gebouw is circa 9.000 m2. UniBarge is een tankerrederij in de binnenvaart en heeft zich gespecialiseerd in het vervoeren en bunkeren van minerale olieproducten. Er varen op dit moment 47 schepen onder de vlag van UniBarge.

UniBarge is bij het vervoeren en bunkeren van olieproducten dé schakel tussen haar partners, ondernemers in de tankvaart, oliemajors en independents in de oliemarkt, om de samenwerking in hun keten steeds optimaal te laten verlopen.

Met deze herontwikkeling op risico blaast COD het gebouw nieuw leven in. Het zal weer voldoen aan de hedendaagse eisen voor huurders hetgeen past in de filosofie van COD om gebouwen ‘future proof’ te maken én om structurele leegstand weg te werken. Colliers International adviseerde de verhuurder bij deze transactie in collegiale samenwerking met JLL.

Herontwikkelingsspecialist COD heeft diverse in het oog springende projecten opgeleverd en in ontwikkeling. Inmiddels is de bouw in volle gang van project De Werf in Amsterdam Noord, 945 studentenwoningen en startersappartementen, én het iconische nhow Amsterdam RAI Hotel. In Den Haag heeft COD onlangs met Borghese het Maanplein complex verworven van 80.000 m2.. Het complex zal worden getransformeerd naar flexibel werken, woningen en voorzieningen.

WordPress Video Lightbox Plugin