Vacature Manager Techniek & Realisatie bij COD

maart 2022

Uitdagende rol bij de meest creatieve ontwikkelaar van Nederland

minimaal 10 jaar werkervaring

COD behoort tot de top van de Nederlandse projectontwikkelaars. We hebben een compacte organisatie met een informele en prestatiegerichte bedrijfscultuur. Pionieren en innoveren zit in ons DNA. Wij zoeken iemand die dat ook aanvoelt. Als  Manager Techniek & Realisatie bij COD, ben jij dé spil in de realisatie van onze projecten. Je toont initiatief, creativiteit en doorzettingsvermogen en dat combineer je met een natuurlijk overwicht.

Pas jij in dit profiel?

Je hebt minimaal 10 jaar  werkervaring als (project- of technisch manager bij een  ontwikkelaar, dan wel bij een (ontwikkelende) bouwer.  Je bent klaar voor je volgende stap, om daarin nog meer daadkracht te laten zien en meer verantwoordelijkheden op je te nemen. Je hebt een leergierige, flexibele en actieve werkhouding. Je hebt al veel projecten op je naam staan in de bouw- en vastgoedwereld. Je hebt een sterk netwerk in de aannemerswereld en aanverwante disciplines. Je hebt laten zien dat door jouw persoonlijkheid de uitvoeringsteams beter presteren.  Je combineert technische en commerciële kennis om projecten tot een succes te maken. Daarnaast herken je jezelf in het volgende: je bent enthousiast en gedreven, resultaatgericht, je beschikt over analytisch vermogen, je hebt naast technische ook commerciële kwaliteiten en je bent klantgericht. Je hebt affiniteit met diverse aspecten rondom ruimtelijke ontwikkeling, waaronder kennis van (bouw)regelgeving. Je bent thuis in de wereld van (aannemings-)contracten en je bent een behendig onderhandelaar.

Functieprofiel:

Als Manager Techniek & Realisatie ben je zelfstandig verantwoordelijk voor het organiseren van de uitvoering en realisatie van de projecten van COD in de breedste zin van het woord. Een belangrijke taak daarbij is het beheersbaar houden van de bouwkosten, waarbij je in een vroege fase van het ontwikkelingstraject als sparringpartner voor de ontwikkelaars fungeert. Jouw expertise op het gebied van uitvoerbaarheid en kostenefficiency is hierbij heel belangrijk. Je selecteert uitvoerende partijen en je bent verantwoordelijk voor de juiste uitvoering van de contractuele afspraken en het naleven van de kwaliteitsstandaarden. Hiervoor selecteer je externe projectmanagers en directievoerders en je stuurt deze partijen aan in samenspraak met de projectontwikkelaar. Je verzorgt presentaties en doet verslaglegging van jouw projecten.

Bij COD krijg je de mogelijkheid om je ambities te verwezenlijken en om een steile leercurve te ontwikkelen. Je rapporteert direct aan de directie. Je hebt een afgeronde HBO/WO-opleiding in een bouwkundige/civiele of anderszins technische richting en minimaal 10 jaar aantoonbaar relevante werkervaring opgedaan bij een ontwikkelaar of een bouwer. Je hebt een sterke persoonlijkheid met dito onderhandelingsvaardigheden. Je vindt het fijn om met jonge en ambitieuze collega’s samen te werken. Je kan goed communiceren en je beheerst de Engelse taal goed, zowel mondeling als schriftelijk.

Bedrijfsprofiel COD:

COD is een vastgoedontwikkelaar gevestigd in Amsterdam. Een sterke financiële achtergrond en een succesvolle track record worden gecombineerd met een moderne aanpak door een jong en creatief ontwikkelingsteam. We streven ernaar uitdagingen en complexe vraagstukken in vastgoed op te lossen door het (her)ontwikkelen van gebouwen waar mensen graag wonen, werken, winkelen en samenkomen. COD behoort tot de top van de Nederlandse projectontwikkelaars. We hebben een compacte organisatie met een informele en prestatiegerichte bedrijfscultuur. Pionieren en innoveren zit in ons DNA en om dat te onderstrepen hebben we recent het innovatieplatform BRIGHT by COD opgericht.

Wij bieden:

Een uitdagende en afwisselende fulltime functie binnen een jonge, creatieve, ambitieuze en dynamische werkomgeving. Dat alles in een fantastisch nieuw en goed bereikbaar kantoor. Wij hebben een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket, passend bij je ervaring, met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Contact:

Wil je meer informatie, dan kunt je terecht bij Gert-Wim Bos, directeur COD,  telefoon (020) 262 12 12. Maar je kunt ook direct  solliciteren. Stuur ons je motivatie, en je CV, naar directie@cod.nl.

WordPress Video Lightbox Plugin