Vacature Manager Techniek & Realisatie bij COD

maart 2022

Uitdagende rol bij de meest creatieve ontwikkelaar van Nederland

minimaal 10 jaar werkervaring

COD behoort tot de top van Nederlandse projectontwikkelaars. De organisatie kent een compacte structuur met een informele en prestatiegerichte bedrijfscultuur. COD, waarvan twee vastgoedfamilies eigenaar zijn, bestaat ruim 12,5 jaar en ontwikkelt voor eigen rekening en risico. 

Het kantoor is gevestigd op de 10e verdieping van het prachtige nhow gebouw naast de Amsterdamse RAI. De vastgoedontwikkelaar kenmerkt zich door een sterke financiële achtergrond en een succesvol track record wat wordt gecombineerd met een moderne aanpak door een jong en creatief ontwikkelingsteam (ongeveer 15fte in totaliteit). Men streeft ernaar uitdagingen en complexe vraagstukken in vastgoed op te lossen door het (her)ontwikkelen van gebouwen waar mensen graag wonen, werken, winkelen en samenkomen. 

Pionieren en innoveren zit in hun DNA. Als vooruitstrevende ontwikkelaar ziet COD een rol om innovaties te verbinden aan de eisen van de gebruikers. Daarom lanceerden zij vorig jaar Bright by COD: een platform waar nieuwe innovaties worden gescout, gevalideerd en direct toegepast in de projecten van morgen. Gedreven door kansen om gebouwen en steden duurzamer, efficiënter maar ook gebruiksvriendelijker te maken. Met een focus op nieuwe technologieën die zowel de processen als de gebouwde omgevingen verbeteren.

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Als Manager Techniek & Realisatie bij COD, ben jij dé spil in de realisatie van alle projecten. Grofweg gaat er per jaar voor 150 tot 200 miljoen euro aan projecten “over je bureau”. 

Je bent zelfstandig verantwoordelijk voor het organiseren van de uitvoering en realisatie van de projecten van COD in de breedste zin van het woord (in samenspraak met de projectontwikkelaars). Een belangrijke taak daarbij is het behoordelen en beheersbaar houden van de bouwkosten, waarbij je in een vroege fase van het ontwikkelingstraject als sparringpartner voor de ontwikkelaars fungeert. Jouw expertise op het gebied van uitvoerbaarheid en kostenefficiency is hierbij van groot belang. Je selecteert uitvoerende partijen en je bent verantwoordelijk voor de juiste uitvoering van de contractuele afspraken en het naleven van de kwaliteitsstandaarden. Hiervoor selecteer je externe projectmanagers en directievoerders en je stuurt deze partijen aan in samenspraak met de projectontwikkelaar. Je verzorgt presentaties en doet verslaglegging van de projecten die altijd complex en divers van aard zijn (het grootste project tot nu heeft een bouwvolume van bijna 300 miljoen euro, de totale portefeuille is daar een veelvoud van). Bij COD krijg je de mogelijkheid om je ambities te verwezenlijken en een steile leercurve te ontwikkelen. Je rapporteert direct aan de directie.

PROFIEL

Je hebt een afgeronde HBO of WO-opleiding (bijvoorbeeld bouw / civiel) en minimaal 10 jaar relevante werkervaring opgedaan (bij bijvoorbeeld een ontwikkelaar, ontwikkelende belegger of bouwbedrijf). Je bent klaar voor je volgende stap om daarin nog meer daadkracht te laten zien en meer verantwoordelijkheden op je te nemen. Je hebt een leergierige, flexibele en actieve werkhouding. Je hebt al veel projecten op je naam staan in de bouw- en vastgoedwereld. Je hebt een sterk netwerk in de aannemerswereld en aanverwante disciplines. Je hebt laten zien dat door jouw persoonlijkheid de uitvoeringsteams beter presteren. Je combineert technische en commerciële kennis om projecten tot een succes te maken. Daarnaast herken je jezelf in het volgende: je bent enthousiast en gedreven, resultaatgericht, je beschikt over analytisch vermogen, je bent klantgericht. Je hebt affiniteit met diverse aspecten rondom ruimtelijke ontwikkeling, waaronder kennis van (bouw)regelgeving. Je bent thuis in de wereld van contracten en je bent een behendig onderhandelaar. Je toont initiatief, creativiteit en doorzettingsvermogen wat je combineert met je natuurlijke overwicht. Je vindt het fijn om met jonge en ambitieuze collega’s samen te werken. Je kan goed communiceren en je beheerst de Engelse taal goed, zowel mondeling als schriftelijk. Salarisindicatie voor de uitdagende (en in de markt unieke) functie is uitstekend te noemen net als de   (aantrekkelijke) secundaire arbeidsvoorwaarden.

CONTACT:

Wil je meer informatie, dan kunt je terecht bij Jurgen Pauwels, Duxnova, telefoon 06 55 33 33 03 of mailen naar: jurgen@duxnova.nl

Oktober 2022
Deze vacature is vervuld

WordPress Video Lightbox Plugin