Vacature Office Manager

oktober 2022

Office Manager

Uitdagende rol bij de meest creatieve ontwikkelaar van Nederland (32 uur per week)

Wij zoeken:

Een  ervaren office manager met een hands on mentaliteit. Je hebt aantoonbaar relevante werkervaring als office manager opgedaan. Ervaring in het vastgoed is een pré.

Je beschikt over de volgende competenties: je bent enthousiast en gedreven, je toont eigen initiatief, creativiteit en hebt een service gerichte instelling.

Je beheerst de Nederlandse en  Engelse taal goed, zowel mondeling als schriftelijk en kunt goed werken met Office 365.

Functieprofiel:

Als  office manager ben jij de spin in het web van COD, het aanspreek punt voor interne en externe relaties en je hebt een groot scala aan werkzaamheden zoals:

  • Ontvangst relaties op kantoor
  • Afhandelen van inkomende en uitgaande communicatie (telefoon, mail, post)
  • Beheren van de agenda’s van het team en directie
  • Het plannen en organiseren van events en buitenlandreizen
  • Lichte financiële administratie
  • Beheer voorraad van het kantoor

Bedrijfsprofiel:

COD is een vastgoed ontwikkelaar gevestigd in Amsterdam. Een sterke financiële achtergrond en een succesvolle track record worden gecombineerd met een moderne aanpak door een jong en creatief ontwikkelingsteam. We streven ernaar uitdagingen en complexe vraagstukken in vastgoed op te lossen door het (her)ontwikkelen van gebouwen waar mensen graag wonen, werken, winkelen en samenkomen. COD behoort tot de top van de Nederlandse projectontwikkelaars. We hebben een compacte organisatie met een informele en prestatiegerichte bedrijfscultuur.


Wij bieden:

Een afwisselende functie binnen een jonge, creatieve, ambitieuze en dynamische werkomgeving. Wij hebben een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket, passend bij je ervaring, met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.


Contact:

Wil je meer informatie, dan kunt je terecht bij Esmee van Riemsdijk, COD 020 26 212 12 of je kan contact opnemen met Wendele Mossinkoff van 2AssistU.

Deze vacature is vervuld dec 2022

WordPress Video Lightbox Plugin