Vacature Financial controller

oktober 2021

Financial Controller

COD Real Estate en Borghese Real Estate

minimaal 3 jaar werkervaring

Wij zoeken:

Een  financial controller met eigen initiatief, creativiteit en doorzettingsvermogen om  samen met ons de projecten tot een succes te maken. Je hebt een afgeronde financiële opleiding op minimaal HBO-niveau.  Je hebt minimaal 3 jaar aantoonbare relevante werkervaring bij voorkeur in de vastgoedsector.  

Je beschikt over de volgende competenties: je bent een enthousiaste en gedreven teamplayer, resultaatgericht en punctueel. Je beschikt over analytisch vermogen. Dit alles combineer je met een flexibele, leergierige en actieve werkhouding. 

Je bent een goede communicator en je beheerst de Engelse taal goed, zowel mondeling als schriftelijk. 

Functieprofiel:

Als financieel controller bij COD en Borghese Real Estate werk je bij de Central Services van de projectontwikkelingsbedrijven welke kantoor houdt in Genemuiden.  Je zult ook regelmatig onze vestigingen bezoeken in Amsterdam en Nijkerk. Je krijgt de mogelijkheid om invulling te geven aan ambities en om een steile leercurve te ontwikkelen. Je rapporteert rechtstreeks aan de directie.

Jouw takenpakket omvat de volgende werkzaamheden:

 • Kostenbewaking ontwikkelingsprojecten;
 • Liquiditeitsprognoses opstellen;
 • Budgettering en samenstellen van periodieke financiële rapportages;
 • Voorbereiden en opstellen van jaarrekeningen;
 • Aanspreekpunt accountants bij controle jaarrekeningen;
 • Signaleren en ondersteunen, gericht op verbeteringen op het gebied van automatisering en informatievoorziening;
 • Ondersteuning bij implementatie van het nieuwe ERP-pakket;
 • Het verzorgen van fiscale aangiftes;
 • Begeleiding van contacten met de Belastingdienst; 
 • Aanleveren financiële informatie bij DD-trajecten bij verkoop van projecten;
 • Overige financiële en fiscale zaken.

Bedrijfsprofiel Borghese Real Estate en COD:

Borghese Real Estate en COD zijn vastgoed ontwikkelaars gevestigd in Nijkerk en Amsterdam. Een sterke financiële achtergrond en een succesvolle track record worden gecombineerd met een moderne aanpak door een jong en creatief ontwikkelingsteam. We streven ernaar uitdagingen en complexe vraagstukken in het vastgoed op te lossen door het (her)ontwikkelen van gebouwen waar mensen graag wonen, werken, winkelen en samenkomen. We hebben een compacte organisatie met een informele en prestatiegerichte bedrijfscultuur.

Wij bieden:

Een uitdagende en afwisselende fulltime functie binnen een jonge, creatieve, ambitieuze en dynamische werkomgeving. Wij hebben een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket, passend bij je ervaring, met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Contact:

Wil je meer informatie, neem dan contact op met Kees van de Linde, Director Legal and Finance bij Borghese en COD, op nummer 06 – 53 10 11 00. Maar je kunt ook direct  solliciteren. Stuur je motivatie en CV naar Kees van der Linde, directie@bre.nl.

November 2021

Deze vacature is vervuld

WordPress Video Lightbox Plugin