Vacature projectontwikkelaar bij COD

juli 2021

Vacature projectontwikkelaar bij COD

Uitdagende rol bij de meest creatieve ontwikkelaar van Nederland

7 tot 10 jaar werkervaring

COD behoort tot de top van de Nederlandse projectontwikkelaars. We hebben een compacte organisatie met een informele en prestatiegerichte bedrijfscultuur. Pionieren en innoveren zit in ons DNA. Wij zoeken iemand die dat ook aanvoelt. Als projectontwikkelaar bij COD, toon je initiatief, creativiteit en doorzettingsvermogen. 

Pas jij in dit profiel?

Je hebt minimaal 7 jaren werkervaring als ontwikkelaar van commercieel vastgoed en/of  woningen en je bent klaar voor je volgende stap. Dit wordt onderstreept door je leergierige, flexibele en actieve werkhouding. Je bent een  commerciële ingestelde projectontwikkelaar die samen met ons de projecten tot een succes wilt maken. Daarnaast herken je jezelf in het volgende: je bent enthousiast en gedreven, resultaatgericht, je beschikt over analytisch vermogen, je hebt commerciële kwaliteiten en je bent klantgericht. Je hebt affiniteit met diverse aspecten rondom ruimtelijke ontwikkeling, waaronder kennis van (bouw)regelgeving. COD is steeds vaker actief in grootschalige (complexe) gebiedsontwikkelingen en daarom is kennis van en interesse in bestuurlijke processen onontbeerlijk. 

Hoe een dag bij COD eruit ziet:

Je komt naar ons gloednieuwe kantoor in het nhow amsterdam RAI, gelegen op de Zuidas in Amsterdam. Daar start je dag met een goede kop koffie en geniet je even van het ruime uitzicht. Je kiest een rustige plek om te zitten en begint met de planning van de dag. Gisteren was het een drukke dag met veel locatiebezichtigingen. Vandaag wordt het een kantoordag. In je agenda staat een overleg gepland met enkele projectpartners over een project dat in de laatste bouwfase is. Je bereidt jouw punten voor en maakt je klaar om je bij de teamleden te voegen. Na het overleg bel je nog wat partners na omdat er wat openstaande vragen over blijven over de status van enkele ontwikkelingen. Een gezonde lunch staat klaar en daarna check jij je mail op één van onze terrassen. In de middag heb je veel belafspraken staan dus die frisse lucht was fijn. Je besteedt je tijd aan het doornemen van contracten en je hebt nog een intern overleg over de financiële voortgang van je projecten. Aan het einde van de dag is er een presentatie over een nieuw acquisitieproject voor COD. Dit zijn altijd spannende momenten, want elk nieuw project zie je als een gave uitdaging om nog meer van jezelf te laten zien. Om de dag af te sluiten, besluit je te gaan sporten in onze Gym with A View op onze eigen kantoorverdieping.  

Functieprofiel:

Als  projectontwikkelaar ben je zelfstandig verantwoordelijk voor de ontwikkeling van je projecten in de breedste zin van het woord. Ook begeleid je acquisities, haalbaarheidsonderzoeken en marktanalyses. Je verzorgt presentaties en doet verslaglegging van jouw projecten. Bij COD krijg je de mogelijkheid om invulling te geven aan ambities en om een steile leercurve te ontwikkelen. Je rapporteert direct aan de directie. Je hebt een afgeronde HBO/WO-opleiding in een bouwkundige of vastgoedgerelateerde richting en 7 tot 10 jaar aantoonbaar relevante werkervaring opgedaan bij een vastgoedorganisatie, bij voorkeur bij een ontwikkelaar. Je bent een uitstekende communicator en je beheerst de Engelse taal goed, zowel mondeling als schriftelijk.

Bedrijfsprofiel COD:

COD is een vastgoedontwikkelaar gevestigd in Amsterdam. Een sterke financiële achtergrond en een succesvolle track record worden gecombineerd met een moderne aanpak door een jong en creatief ontwikkelingsteam. We streven ernaar uitdagingen en complexe vraagstukken in vastgoed op te lossen door het (her)ontwikkelen van gebouwen waar mensen graag wonen, werken, winkelen en samenkomen. COD behoort tot de top van de Nederlandse projectontwikkelaars.
We hebben een compacte organisatie met een informele en prestatiegerichte bedrijfscultuur. Pionieren en innoveren zit in ons DNA en om dat te onderstrepen hebben we recent het innovatieplatform BRIGHT by COD opgericht.

Wij bieden:

Een uitdagende en afwisselende fulltime functie binnen een jonge, creatieve, ambitieuze en dynamische werkomgeving. Dat alles in een fantastisch nieuw en goed bereikbaar kantoor. Wij hebben een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket, passend bij je ervaring,
met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Contact:

Wil je meer informatie, dan kunt je terecht bij Esmee van Riemsdijk, Office Manager COD,  telefoon (020) 262 12 12. Maar je kunt ook direct  solliciteren. Stuur ons je motivatie, vergezeld van CV, naar directie@cod.nl.

WordPress Video Lightbox Plugin