Naar de top van de Mont Ventoux voor KWF Kankerbestrijding

augustus 2018

Nog een paar dagen en dan is het zover: met 20 collega’s beklimmen wij de Mont Ventoux voor KWF Kankerbestrijding, georganiseerd door stichting ‘Mont Ventoux’. Donderdag 30 augustus zullen er een aantal van ons lopend of hardlopend de berg beklimmen. Vrijdag 31 augustus zijn de fietsers aan de beurt. We hebben hard getraind de afgelopen weken en zijn klaar voor de uitdaging waarmee wij ons als team inzetten voor de strijd tegen kanker.

Wij zullen 60% van het door ons opgehaalde bedrag doneren aan KWF Kankerbestrijding en 40% aan het nieuwe Prinses Maxima Centrum in Utrecht, welke volledig is gespecialiseerd in kinderoncologie en maximaal is gedreven om kinderen met kanker zo goed mogelijk te behandelen.

Inmiddels hebben wij al een mooi bedrag bijéén, maar om onze bijdrage te vergroten zijn wij nog steeds op zoek naar donateurs. Strijdt u met ons mee? Klik hier voor de link om uw donatie kenbaar te maken. Alvast hartelijk dank voor uw bijdrage! Voor meer informatie over de stichting Mont Ventoux kunt u kijken op de website: www.grootverzettegenkanker.nl

WordPress Video Lightbox Plugin