Pionier gezocht | vacature projectontwikkelaar

mei 2018

Uitdagende rol bij de meest creatieve ontwikkelaar van Nederland
5 tot 10 jaar werkervaring

 

Wij zoeken:

Een  ervaren projectontwikkelaar met eigen initiatief, creativiteit en doorzettingsvermogen om samen met ons de projecten tot een succes te maken. Je hebt een afgeronde HBO/WO-opleiding met een bouwkundige of vastgoed-gerelateerde richting. Je hebt 5 tot 10 jaar relevante werkervaring opgedaan bij een vastgoedorganisatie, bij voorkeur bij een ontwikkelaar.

 

Je bent enthousiast en gedreven, resultaatgericht, je beschikt over analytisch vermogen, je hebt commerciële kwaliteiten en je bent klantgericht. Je hebt affiniteit met diverse aspecten rondom ruimtelijke ontwikkeling, waaronder kennis van (bouw)regelgeving. Je hebt ervaring in zowel commercieel vastgoed als in de woningbouw. Dit alles combineer je met een flexibele, leergierige en actieve werkhouding.

 

Je bent een uitstekende communicator en je beheerst de Engelse taal goed, zowel mondeling als schriftelijk. Beheersing van de Duitse taal is een pré.

 

Functieprofiel:

Als  projectontwikkelaar ben je zelfstandig verantwoordelijk voor de ontwikkeling van je projecten  in de breedste zin van het woord. Tevens begeleid  je acquisities, haalbaarheidsonderzoeken en marktanalyses. Je verzorgt presentaties en doet verslaglegging van jouw projecten. Bij COD krijg je de mogelijkheid om invulling te geven aan ambities en om een steile leercurve te ontwikkelen. Je rapporteert direct aan de directie.

 

Bedrijfsprofiel COD:

Wij zijn een vastgoedontwikkelaar gevestigd in Amsterdam. Wij worden gemotiveerd door kansen en schoonheid, niet geremd door kaders. Onze ambities worden werkelijkheid dankzij een solide financiële basis in combinatie met een creatief en energiek ontwikkelingsteam. Dit heeft geleid tot een gedegen naam in de markt en een track record waar we trots op zijn.

 

Of het nou gaat om herontwikkeling van gebieden, woningen, hotels, multifunctionele kantoren of een combinatie daarvan; een plek dient te leven. Ons team kenmerkt zich door energie en creativiteit en een open blik gericht op kansen. We ontdekken en nemen initiatief door eigen projecten te ontwikkelen. Wát we ook doen, het draait bij ons niet alleen om functionaliteit. Het gaat om durven kiezen voor schoonheid in architectuur, om groots denken en het bestaande met nieuwe ogen zien.

 

Wij bieden:

Een uitdagende en afwisselende fulltime functie binnen een jonge, creatieve, ambitieuze en dynamische werkomgeving. Wij hebben een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket, passend bij jouw ervaring, met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Contact:

Voor meer informatie kun je terecht bij Gert-Wim Bos, directeur COD, telefoon (020) 262 12 12. Maar je kunt ook direct  solliciteren. Stuur ons jouw motivatie  vergezeld van CV, naar directie@development.cod.nl ter attentie van de heer G.W. Bos.

 

Download functieprofiel

WordPress Video Lightbox Plugin